B. B. Kristensen

NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR97-5001
ISSN1397-8640

Kristensen, B. B. (1997). Component Composition and Interaction in BETA: the Costumer Servicing System Example. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R97-5001
Kristensen, B. B. / Component Composition and Interaction in BETA : the Costumer Servicing System Example. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5001).
@book{6dbb3b50003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Component Composition and Interaction in BETA: the Costumer Servicing System Example",
author = "Kristensen, {B. B.}",
year = "1997",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R97-5001",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Kristensen, BB 1997, Component Composition and Interaction in BETA: the Costumer Servicing System Example. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R97-5001, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Component Composition and Interaction in BETA : the Costumer Servicing System Example. / Kristensen, B. B.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Component Composition and Interaction in BETA

T2 - the Costumer Servicing System Example

AU - Kristensen, B. B.

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - Component Composition and Interaction in BETA

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Kristensen BB. Component Composition and Interaction in BETA: the Costumer Servicing System Example. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5001).