Daniel Galland, John Harrison

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelMetropolitan Regions, Planning and Governance
RedaktørerKarsten Zimmermann, Daniel Galland, John Harrison
ForlagSpringer
Publikationsdato2020
AnsøgerARL German Academy for Spatial Research and Planning
StatusAccepteret/In press - 2020

Galland, D., & Harrison, J. (Accepteret/In press). Conceptualising metropolitan regions: how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development. I K. Zimmermann, D. Galland, & J. Harrison (red.), Metropolitan Regions, Planning and Governance Springer.
Galland, Daniel ; Harrison, John. / Conceptualising metropolitan regions : how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development. Metropolitan Regions, Planning and Governance. red. / Karsten Zimmermann ; Daniel Galland ; John Harrison. Springer, 2020.
@inbook{22bd6daeb32244afbde6a302677ac833,
title = "Conceptualising metropolitan regions: how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development",
author = "Daniel Galland and John Harrison",
year = "2020",
language = "English",
editor = "Karsten Zimmermann and Daniel Galland and John Harrison",
booktitle = "Metropolitan Regions, Planning and Governance",
publisher = "Springer",
address = "Germany",

Galland, D & Harrison, J 2020, Conceptualising metropolitan regions: how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development. i K Zimmermann, D Galland & J Harrison (red), Metropolitan Regions, Planning and Governance. Springer.

Conceptualising metropolitan regions : how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development. / Galland, Daniel; Harrison, John.

Metropolitan Regions, Planning and Governance. red. / Karsten Zimmermann; Daniel Galland; John Harrison. Springer, 2020.

TY - CHAP

T1 - Conceptualising metropolitan regions

T2 - how institutions, policies, spatial imaginaries and planning are influencing metropolitan development

AU - Galland, Daniel