Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia

345 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg, Denmark
    UdgiverResearch Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark
    StatusUdgivet - 2004

Schmidt, J. D. (2004). Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark.
    Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark : Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark, 2004.
    @techreport{ed435ab09c2c11db8ed6000ea68e967b,
    title = "Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia",
    author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
    year = "2004",
    language = "English",
    publisher = "Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark",

Schmidt, JD 2004 'Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia' Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark, Aalborg, Denmark.

Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Working paper

BT - Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia

PB - Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark

CY - Aalborg, Denmark

Schmidt JD. Confronting Globalization Through Social Reform in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Research Center on Development and International Relations, Aalborg University, Denmark. 2004.