Dagslysforhold for dannebrogsvinduer: Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

159 Downloads (Pure)

Resumé

Rapporten beskriver en række dagslysmæssige kvaliteter ved forskellige løsninger til energimæssige forbedringer af dannebrogsvinduer. Forsøgspersoner har i By og Bygs Dagslyslaboratorium vurderet to typiske dannebrogsvinduer forsynet med forsatsvinduer eller ruder i koblede rammer, der er belagt med energibelægninger (lavemissionsbelægninger), dels ved overskyet vejr og dels i klart solskin. Konklusionen er, at der er synlige forskelle i lysets farve, farvegengivelse og skyggedannelse ved de forskellige vindueskombinationer.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider42
ISBN (Trykt)87-563-1191-5
StatusUdgivet - 2004
NavnBy og Byg Dokumentation
Nummer053
ISSN1600-8022

Emneord

  • dagslys
  • vinduer
  • dannebrogsvinduer

Citer dette

Johnsen, K. (2004). Dagslysforhold for dannebrogsvinduer: Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger. Hørsholm: SBI forlag. By og Byg Dokumentation, Nr. 053
Johnsen, Kjeld. / Dagslysforhold for dannebrogsvinduer : Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger. Hørsholm : SBI forlag, 2004. 42 s. (By og Byg Dokumentation; Nr. 053).
@book{1346dba0165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Dagslysforhold for dannebrogsvinduer: Unders{\o}gelse af forskellige forsatsl{\o}sninger",
abstract = "Rapporten beskriver en r{\ae}kke dagslysm{\ae}ssige kvaliteter ved forskellige l{\o}sninger til energim{\ae}ssige forbedringer af dannebrogsvinduer. Fors{\o}gspersoner har i By og Bygs Dagslyslaboratorium vurderet to typiske dannebrogsvinduer forsynet med forsatsvinduer eller ruder i koblede rammer, der er belagt med energibel{\ae}gninger (lavemissionsbel{\ae}gninger), dels ved overskyet vejr og dels i klart solskin. Konklusionen er, at der er synlige forskelle i lysets farve, farvegengivelse og skyggedannelse ved de forskellige vindueskombinationer.",
keywords = "dagslys, vinduer, dannebrogsvinduer, daylight, windows",
author = "Kjeld Johnsen",
year = "2004",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-1191-5",
publisher = "SBI forlag",

}

Johnsen, K 2004, Dagslysforhold for dannebrogsvinduer: Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger. By og Byg Dokumentation, nr. 053, SBI forlag, Hørsholm.

Dagslysforhold for dannebrogsvinduer : Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger. / Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 2004. 42 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Dagslysforhold for dannebrogsvinduer

T2 - Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Rapporten beskriver en række dagslysmæssige kvaliteter ved forskellige løsninger til energimæssige forbedringer af dannebrogsvinduer. Forsøgspersoner har i By og Bygs Dagslyslaboratorium vurderet to typiske dannebrogsvinduer forsynet med forsatsvinduer eller ruder i koblede rammer, der er belagt med energibelægninger (lavemissionsbelægninger), dels ved overskyet vejr og dels i klart solskin. Konklusionen er, at der er synlige forskelle i lysets farve, farvegengivelse og skyggedannelse ved de forskellige vindueskombinationer.

AB - Rapporten beskriver en række dagslysmæssige kvaliteter ved forskellige løsninger til energimæssige forbedringer af dannebrogsvinduer. Forsøgspersoner har i By og Bygs Dagslyslaboratorium vurderet to typiske dannebrogsvinduer forsynet med forsatsvinduer eller ruder i koblede rammer, der er belagt med energibelægninger (lavemissionsbelægninger), dels ved overskyet vejr og dels i klart solskin. Konklusionen er, at der er synlige forskelle i lysets farve, farvegengivelse og skyggedannelse ved de forskellige vindueskombinationer.

KW - dagslys

KW - vinduer

KW - dannebrogsvinduer

KW - daylight

KW - windows

M3 - Bog

SN - 87-563-1191-5

BT - Dagslysforhold for dannebrogsvinduer

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Johnsen K. Dagslysforhold for dannebrogsvinduer: Undersøgelse af forskellige forsatsløsninger. Hørsholm: SBI forlag, 2004. 42 s. (By og Byg Dokumentation; Nr. 053).