Danish OA journals and Directory of Open Access Journals (DOAJ) ENGLISH version

Anna Stegger Gemzøe, Alexandra Fogtmann Schulz, Solveig Sandal Johnsen, Jesper Boserup Thestrup, Claus Rosenkrantz Hansen, Rasmus Rindom Riise, Karen Marie Iversen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Abstract

Dele af rapporten er på engelsk. Rapporten beskriver et projekt, der skulle få flere danske tidsskrifter optaget i DOAJ. Projektet blev initieret i efteråret 2020 og påbegyndt januar 2021. Baggrunden har været at styrke kommunikation, samarbejde og videndeling på tværs af universitetsbiblioteker inden for Det Kgl. Bibliotek, men også at samarbejde nationalt med andre universitetsbiblioteker, der arbejder med OJS servere (Aalborg Universitetsbibliotek og Copenhagen Business School). Initiativet er igangsat for at øge kvalitet og synlighed af Det Kgl. Biblioteks Open Science services samt styrke OA-tidsskrifterne i forhold til synlighed og trafik.
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftO J S paa Dansk