Danske bygningers energibehov i 2050

StatusUdgivet - dec. 2010

@book{1d1f4273dd214610ae79891b0ef5b466,
title = "Danske bygningers energibehov i 2050",
abstract = "I rapporten belyses mulighederne for at energiforbedre den eksisterende danske bygningsmasse frem mod 2050, s{\aa} bygningsmassen kan yde sit bidrag til at g{\o}re Danmark fri af fossile br{\ae}ndsler.Arbejdet tager udgangspunkt i tidligere gennemf{\o}rte analyser af potentialet for energiforbedringer i den eksisterende bygningsmasse. I disse studier, ligesom i dette, er bygningsmassens energim{\ae}ssige tilstand vurderet ud fra indberetninger fra energim{\ae}rkningsordningen.",
author = "Jesper Kragh and Wittchen, {Kim Bjarne}",
year = "2010",
month = "12",
publisher = "SBI forlag",

Danske bygningers energibehov i 2050. / Kragh, Jesper; Wittchen, Kim Bjarne.

Hørsholm : SBI forlag, 2010.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Danske bygningers energibehov i 2050

AU - Kragh, Jesper

AU - Wittchen, Kim Bjarne

PY - 2010/12

Y1 - 2010/12

N2 - I rapporten belyses mulighederne for at energiforbedre den eksisterende danske bygningsmasse frem mod 2050, så bygningsmassen kan yde sit bidrag til at gøre Danmark fri af fossile brændsler.Arbejdet tager udgangspunkt i tidligere gennemførte analyser af potentialet for energiforbedringer i den eksisterende bygningsmasse. I disse studier, ligesom i dette, er bygningsmassens energimæssige tilstand vurderet ud fra indberetninger fra energimærkningsordningen.

AB - I rapporten belyses mulighederne for at energiforbedre den eksisterende danske bygningsmasse frem mod 2050, så bygningsmassen kan yde sit bidrag til at gøre Danmark fri af fossile brændsler.Arbejdet tager udgangspunkt i tidligere gennemførte analyser af potentialet for energiforbedringer i den eksisterende bygningsmasse. I disse studier, ligesom i dette, er bygningsmassens energimæssige tilstand vurderet ud fra indberetninger fra energimærkningsordningen.

M3 - Rapport

BT - Danske bygningers energibehov i 2050