Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt

Publikation: Working paperForskning

5625 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverAMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
Udgave1
Sider1-31
StatusUdgivet - 2002

Goul, Andersen, J. (2002). Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt. (1 udg.) (s. 1-31). Aalborg Universitet: AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Goul, Andersen, Jørgen. / Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt. 1. udg. Aalborg Universitet : AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2002. s. 1-31
@techreport{78528610283a11db8514000ea68e967b,
title = "Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt",
author = "{Goul, Andersen}, J{\o}rgen",
year = "2002",
pages = "1--31",
publisher = "AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
edition = "1",
type = "WorkingPaper",
institution = "AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Goul, Andersen, J 2002 'Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt' 1 udg, AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet, s. 1-31.

Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt. / Goul, Andersen, Jørgen.

1. udg. Aalborg Universitet : AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2002. s. 1-31.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt

AU - Goul, Andersen, Jørgen

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 31

BT - Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt

PB - AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Goul, Andersen J. Danskernes holdninger til indvandrere. En oversigt. 1 udg. Aalborg Universitet: AMID, Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2002, s. 1-31.