Udgivelses stedAalborg

• Plastemballage
  • Mademballage
  • Emballageindustri

Fisker, A. M., Bagger, N. C., Heilmann, A. E. U., & Christensen, J. H. (2018). Virksomheds-Screening: Bord Dæk Dig. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Technical Memorandum, Nr. 70
Fisker, Anna Marie ; Bagger, Nini Camilla ; Heilmann, Anna Eva Utke ; Christensen, Jeppe Heden. / Virksomheds-Screening : Bord Dæk Dig. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 122 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 70).
@book{f62d2de0715a4113b1f1a839fc9b75c8,
title = "Virksomheds-Screening: Bord D{\ae}k Dig",
abstract = "I det f{\o}lgende er listet en oversigt over forskellige danske virksomheder, som producerer og/eller s{\ae}lger emballage til f{\o}devareindustrien. Virksomhederne er udvalgt p{\aa} baggrund af deres synlighed p{\aa} det danske marked.Virksomhederne er repr{\ae}senteret ved kontaktoplysninger, kort beskrivelse af virksomheden, dens produktion og arbejdsomr{\aa}der samt enkelte n{\o}g- letal fra virksomhedens {\o}konomi. Hertil er ogs{\aa} en repr{\ae}sentation af virksomhedens produkter. Disse er baseret p{\aa} det materiale, virksomheden har publiceret og som er offentligt tilg{\ae}ngeligt. Produkterne er blevet vurderet s{\aa}ledes, at virksomhedens kompetencer og typisk fremstillede produkter er repr{\ae}senteret og hvad f{\o}devareemballagebranchen er i stand til. Virksomhedens produkter er derfor ikke repr{\ae}senteret fuldst{\ae}ndigt i rapporten, da nogle er blevet fravalgt grundet mindre variationer eller gentagelser virksomhederne imellem.",
keywords = "Emballage, Plastemballage, Mademballage, Emballageindustri",
author = "Fisker, {Anna Marie} and Bagger, {Nini Camilla} and Heilmann, {Anna Eva Utke} and Christensen, {Jeppe Heden}",
year = "2018",
series = "DCE Technical Memorandum",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",
number = "70",

Fisker, AM, Bagger, NC, Heilmann, AEU & Christensen, JH 2018, Virksomheds-Screening: Bord Dæk Dig. DCE Technical Memorandum, nr. 70, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Virksomheds-Screening : Bord Dæk Dig. / Fisker, Anna Marie; Bagger, Nini Camilla; Heilmann, Anna Eva Utke; Christensen, Jeppe Heden.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Virksomheds-Screening

T2 - Bord Dæk Dig

AU - Fisker, Anna Marie

AU - Bagger, Nini Camilla

AU - Heilmann, Anna Eva Utke

AU - Christensen, Jeppe Heden

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - I det følgende er listet en oversigt over forskellige danske virksomheder, som producerer og/eller sælger emballage til fødevareindustrien. Virksomhederne er udvalgt på baggrund af deres synlighed på det danske marked.Virksomhederne er repræsenteret ved kontaktoplysninger, kort beskrivelse af virksomheden, dens produktion og arbejdsområder samt enkelte nøg- letal fra virksomhedens økonomi. Hertil er også en repræsentation af virksomhedens produkter. Disse er baseret på det materiale, virksomheden har publiceret og som er offentligt tilgængeligt. Produkterne er blevet vurderet således, at virksomhedens kompetencer og typisk fremstillede produkter er repræsenteret og hvad fødevareemballagebranchen er i stand til. Virksomhedens produkter er derfor ikke repræsenteret fuldstændigt i rapporten, da nogle er blevet fravalgt grundet mindre variationer eller gentagelser virksomhederne imellem.

AB - I det følgende er listet en oversigt over forskellige danske virksomheder, som producerer og/eller sælger emballage til fødevareindustrien. Virksomhederne er udvalgt på baggrund af deres synlighed på det danske marked.Virksomhederne er repræsenteret ved kontaktoplysninger, kort beskrivelse af virksomheden, dens produktion og arbejdsområder samt enkelte nøg- letal fra virksomhedens økonomi. Hertil er også en repræsentation af virksomhedens produkter. Disse er baseret på det materiale, virksomheden har publiceret og som er offentligt tilgængeligt. Produkterne er blevet vurderet således, at virksomhedens kompetencer og typisk fremstillede produkter er repræsenteret og hvad fødevareemballagebranchen er i stand til. Virksomhedens produkter er derfor ikke repræsenteret fuldstændigt i rapporten, da nogle er blevet fravalgt grundet mindre variationer eller gentagelser virksomhederne imellem.

KW - Emballage

KW - Plastemballage

KW - Mademballage

KW - Emballageindustri

M3 - Rapport

T3 - DCE Technical Memorandum

BT - Virksomheds-Screening

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

Fisker AM, Bagger NC, Heilmann AEU, Christensen JH. Virksomheds-Screening: Bord Dæk Dig. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 122 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 70).