Datarapport / Bord Dæk Dig: Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

78 Downloads (Pure)

Resumé

Som del af Arbejdspakke 2 er der i foråret 2018 (marts – april) foretaget forskellige typer af kvalitativ data-indsamling. Denne kvalitative data er indsamlet dels for at sikre, at den målgruppe som projektet Bord Dæk Dig henvender sig til (ældre der får leveret mad i eget hjem) høres, og har et besyv med i den endelige prototype som projektet skal levere ved udgangen af projektperioden. Dels for at sikre, at Bord Dæk Dig-projektgruppen (medarbejdere fra Designit, repræsentanter fra Aalborg Universitet og projektmedarbejderen fra Fælleskøkkenet I/S) kan opnå en bedre forståelse for, hvilke faktorer der er betydningsfulde for projektets målgruppe i spørgsmål som blandt andet vedrører; måltidssituationer, håndtering af mad og emballage, oplevelsen af at spise færdiglavet mad, osv. Denne viden er yderst brugbar, i det den er med til at danne grundlag for projektets kommende designproces.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
Antal sider18
StatusUdgivet - 2018
NavnDCE Technical Memorandum
Nummer71
ISSN1901-7278

Emneord

  • Interview
  • Kvalitativ Data
  • Datarapportering
  • Mad til ældre

Citer dette

Fisker, A. M., Heilmann, A. E. U., Bagger, N. C., & Hansen, M. K. K. (2018). Datarapport / Bord Dæk Dig: Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Technical Memorandum, Nr. 71
Fisker, Anna Marie ; Heilmann, Anna Eva Utke ; Bagger, Nini Camilla ; Hansen, Maj Krag Kirkegaard. / Datarapport / Bord Dæk Dig : Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 18 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 71).
@book{ad11ede17bba4ac78bca405bb0974da4,
title = "Datarapport / Bord D{\ae}k Dig: Opsamlende delrapport vedr{\o}rende empiriindsamling for{\aa}r 2018",
abstract = "Som del af Arbejdspakke 2 er der i for{\aa}ret 2018 (marts – april) foretaget forskellige typer af kvalitativ data-indsamling. Denne kvalitative data er indsamlet dels for at sikre, at den m{\aa}lgruppe som projektet Bord D{\ae}k Dig henvender sig til ({\ae}ldre der f{\aa}r leveret mad i eget hjem) h{\o}res, og har et besyv med i den endelige prototype som projektet skal levere ved udgangen af projektperioden. Dels for at sikre, at Bord D{\ae}k Dig-projektgruppen (medarbejdere fra Designit, repr{\ae}sentanter fra Aalborg Universitet og projektmedarbejderen fra F{\ae}llesk{\o}kkenet I/S) kan opn{\aa} en bedre forst{\aa}else for, hvilke faktorer der er betydningsfulde for projektets m{\aa}lgruppe i sp{\o}rgsm{\aa}l som blandt andet vedr{\o}rer; m{\aa}ltidssituationer, h{\aa}ndtering af mad og emballage, oplevelsen af at spise f{\ae}rdiglavet mad, osv. Denne viden er yderst brugbar, i det den er med til at danne grundlag for projektets kommende designproces.",
keywords = "Interview, Kvalitativ Data, Datarapportering, Mad til {\ae}ldre",
author = "Fisker, {Anna Marie} and Heilmann, {Anna Eva Utke} and Bagger, {Nini Camilla} and Hansen, {Maj Krag Kirkegaard}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",

}

Fisker, AM, Heilmann, AEU, Bagger, NC & Hansen, MKK 2018, Datarapport / Bord Dæk Dig: Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018. DCE Technical Memorandum, nr. 71, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Datarapport / Bord Dæk Dig : Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018. / Fisker, Anna Marie; Heilmann, Anna Eva Utke; Bagger, Nini Camilla; Hansen, Maj Krag Kirkegaard.

Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 18 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Datarapport / Bord Dæk Dig

T2 - Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018

AU - Fisker, Anna Marie

AU - Heilmann, Anna Eva Utke

AU - Bagger, Nini Camilla

AU - Hansen, Maj Krag Kirkegaard

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Som del af Arbejdspakke 2 er der i foråret 2018 (marts – april) foretaget forskellige typer af kvalitativ data-indsamling. Denne kvalitative data er indsamlet dels for at sikre, at den målgruppe som projektet Bord Dæk Dig henvender sig til (ældre der får leveret mad i eget hjem) høres, og har et besyv med i den endelige prototype som projektet skal levere ved udgangen af projektperioden. Dels for at sikre, at Bord Dæk Dig-projektgruppen (medarbejdere fra Designit, repræsentanter fra Aalborg Universitet og projektmedarbejderen fra Fælleskøkkenet I/S) kan opnå en bedre forståelse for, hvilke faktorer der er betydningsfulde for projektets målgruppe i spørgsmål som blandt andet vedrører; måltidssituationer, håndtering af mad og emballage, oplevelsen af at spise færdiglavet mad, osv. Denne viden er yderst brugbar, i det den er med til at danne grundlag for projektets kommende designproces.

AB - Som del af Arbejdspakke 2 er der i foråret 2018 (marts – april) foretaget forskellige typer af kvalitativ data-indsamling. Denne kvalitative data er indsamlet dels for at sikre, at den målgruppe som projektet Bord Dæk Dig henvender sig til (ældre der får leveret mad i eget hjem) høres, og har et besyv med i den endelige prototype som projektet skal levere ved udgangen af projektperioden. Dels for at sikre, at Bord Dæk Dig-projektgruppen (medarbejdere fra Designit, repræsentanter fra Aalborg Universitet og projektmedarbejderen fra Fælleskøkkenet I/S) kan opnå en bedre forståelse for, hvilke faktorer der er betydningsfulde for projektets målgruppe i spørgsmål som blandt andet vedrører; måltidssituationer, håndtering af mad og emballage, oplevelsen af at spise færdiglavet mad, osv. Denne viden er yderst brugbar, i det den er med til at danne grundlag for projektets kommende designproces.

KW - Interview

KW - Kvalitativ Data

KW - Datarapportering

KW - Mad til ældre

M3 - Rapport

BT - Datarapport / Bord Dæk Dig

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

ER -

Fisker AM, Heilmann AEU, Bagger NC, Hansen MKK. Datarapport / Bord Dæk Dig: Opsamlende delrapport vedrørende empiriindsamling forår 2018. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 18 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 71).