Peder Hjort-Madsen

Publikation: AndetAndet bidragForskning

333 Downloads (Pure)
Publikationsdato2012
UdgiverForskerskolen i Livslang Læring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning
StatusUdgivet - 2012

Hjort-Madsen, P. (2012). Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne: et kvalitativt studie på tre erhvervsfaglige grundforløb. Forskerskolen i Livslang Læring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning.
Hjort-Madsen, Peder. / Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne : et kvalitativt studie på tre erhvervsfaglige grundforløb. 2012. Forskerskolen i Livslang Læring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning. 217 s.
@misc{0e8608a1523040cf80cb02fe5270e067,
title = "Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne: et kvalitativt studie p{\aa} tre erhvervsfaglige grundforl{\o}b",
author = "Peder Hjort-Madsen",
year = "2012",
publisher = "Forskerskolen i Livslang L{\ae}ring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning",
type = "Other",

Hjort-Madsen, P 2012, Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne: et kvalitativt studie på tre erhvervsfaglige grundforløb. Forskerskolen i Livslang Læring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning.

Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne : et kvalitativt studie på tre erhvervsfaglige grundforløb. / Hjort-Madsen, Peder.

217 s. Forskerskolen i Livslang Læring, Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning. 2012, Phd afhandling.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

TY - GEN

T1 - Deltagelsesmuligheder i erhvervsuddannelserne

T2 - et kvalitativt studie på tre erhvervsfaglige grundforløb