Democratization and Social Welfare in Thailand

240 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2000

Schmidt, J. D. (2000). Democratization and Social Welfare in Thailand. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Democratization and Social Welfare in Thailand. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2000.
@techreport{06c0abefc20843f984cda7f33c3de2b6,
title = "Democratization and Social Welfare in Thailand",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "2000",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2000 'Democratization and Social Welfare in Thailand' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

Democratization and Social Welfare in Thailand. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Democratization and Social Welfare in Thailand

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Working paper

BT - Democratization and Social Welfare in Thailand

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Schmidt JD. Democratization and Social Welfare in Thailand. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2000.