Demokratiske principper for samtalen og fællesskabet

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Publikationsdato2018
UdgiverEMU Danmarks Læringsportal
StatusUdgivet - 2018

Lund, Birthe. / Demokratiske principper for samtalen og fællesskabet. 2018. EMU Danmarks Læringsportal. 6 s.
@misc{e8a75c363790415ca56504a9efda37f5,
title = "Demokratiske principper for samtalen og f{\ae}llesskabet",
abstract = "Artiklen beskriver betydningen af b{\aa}de de formelle og uformelle f{\ae}llesskaber, som vi indg{\aa}r i. Denfokuserer p{\aa} klassef{\ae}llesskabets betydning for om den enkelte elev f{\o}ler sig inkluderet eller ekskluderet. Derudover hvordan processer og diskussioner i forbindelse med etablering af f{\ae}llesskabet op{\o}ver b{\o}rn og unges demokratiske handlekompetencer.Samtalens betydning for demokratiske f{\ae}llesskabet belyses bl.a. i forhold til den dialog, der foreg{\aa}r p{\aa} de sociale medier.",
author = "Birthe Lund",
year = "2018",
publisher = "EMU Danmarks L{\ae}ringsportal",
type = "Other",

Demokratiske principper for samtalen og fællesskabet. / Lund, Birthe.

6 s. EMU Danmarks Læringsportal. 2018, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Demokratiske principper for samtalen og fællesskabet

AU - Lund, Birthe

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Artiklen beskriver betydningen af både de formelle og uformelle fællesskaber, som vi indgår i. Denfokuserer på klassefællesskabets betydning for om den enkelte elev føler sig inkluderet eller ekskluderet. Derudover hvordan processer og diskussioner i forbindelse med etablering af fællesskabet opøver børn og unges demokratiske handlekompetencer.Samtalens betydning for demokratiske fællesskabet belyses bl.a. i forhold til den dialog, der foregår på de sociale medier.

AB - Artiklen beskriver betydningen af både de formelle og uformelle fællesskaber, som vi indgår i. Denfokuserer på klassefællesskabets betydning for om den enkelte elev føler sig inkluderet eller ekskluderet. Derudover hvordan processer og diskussioner i forbindelse med etablering af fællesskabet opøver børn og unges demokratiske handlekompetencer.Samtalens betydning for demokratiske fællesskabet belyses bl.a. i forhold til den dialog, der foregår på de sociale medier.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - EMU Danmarks Læringsportal