Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

StatusUdgivet - 1998
NavnPsykologisk Studieskriftserie
Nummer2 (3)

Hansen, T. (1998). Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår. Aarhus Universitet: Psykologisk Institut. Psykologisk Studieskriftserie, Nr. 2 (3)
Hansen, Tia. / Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår. Aarhus Universitet : Psykologisk Institut, 1998. (Psykologisk Studieskriftserie; Nr. 2 (3)).
@book{14c09e80828511daad8a000ea68e967b,
title = "Den druknende sv{\o}mmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilk{\aa}r",
author = "Tia Hansen",
year = "1998",
publisher = "Psykologisk Institut",

Hansen, T 1998, Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår. Psykologisk Studieskriftserie, nr. 2 (3), Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.

Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår. / Hansen, Tia.

Aarhus Universitet : Psykologisk Institut, 1998.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår

AU - Hansen, Tia

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bog

BT - Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår

PB - Psykologisk Institut

CY - Aarhus Universitet

Hansen T. Den druknende svømmer. Minnesota Modellens paradokser og nogle menneskelige grundvilkår. Aarhus Universitet: Psykologisk Institut, 1998. (Psykologisk Studieskriftserie; Nr. 2 (3)).