John Ivan Maul, Casper Feilberg

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKvalitative iagttagelser : at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag
RedaktørerCasper Feilberg, John Maul
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
Sider139-160
Kapitel4
ISBN (Trykt)978-87-7210-020-3
StatusUdgivet - 2019
NavnSkriftserie om eksistentiel fænomenologi
ISSN2245-3091

Maul, J. I., & Feilberg, C. (2019). Den lidenskabelige iagttager: iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning. I C. Feilberg, & J. Maul (red.), Kvalitative iagttagelser: at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag (s. 139-160). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Skriftserie om eksistentiel fænomenologi
Maul, John Ivan ; Feilberg, Casper. / Den lidenskabelige iagttager : iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning. Kvalitative iagttagelser: at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag. red. / Casper Feilberg ; John Maul. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2019. s. 139-160 (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi).
@inbook{aedcd58c4d604136ba6a6961972ed8e4,
title = "Den lidenskabelige iagttager: iagttagelser af b{\o}rn og voksne med udviklingsh{\ae}mning",
abstract = "Vi tager udgangspunkt i iagttagelser og udredning blandt b{\o}rn, unge og voksne med forskellige former for vidtg{\aa}ende multihandicap: sansem{\ae}ssigt og kognitivt. Iagttageren involverer sig i situation og samspil p{\aa} den multihandicappedes pr{\ae}misser for derudfra at fors{\o}ge sig med eksistentiel-f{\ae}nomenologiske fortolkninger for mulige interaktioner og tiltag.",
author = "Maul, {John Ivan} and Casper Feilberg",
year = "2019",
isbn = "978-87-7210-020-3",
series = "Skriftserie om eksistentiel f{\ae}nomenologi",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "139--160",
editor = "Casper Feilberg and John Maul",
booktitle = "Kvalitative iagttagelser",

Maul, JI & Feilberg, C 2019, Den lidenskabelige iagttager: iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning. i C Feilberg & J Maul (red), Kvalitative iagttagelser: at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Skriftserie om eksistentiel fænomenologi, s. 139-160.

Den lidenskabelige iagttager : iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning. / Maul, John Ivan; Feilberg, Casper.

Kvalitative iagttagelser: at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag. red. / Casper Feilberg; John Maul. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2019. s. 139-160 (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi).

TY - CHAP

T1 - Den lidenskabelige iagttager

T2 - iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning

AU - Maul, John Ivan

AU - Feilberg, Casper

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Vi tager udgangspunkt i iagttagelser og udredning blandt børn, unge og voksne med forskellige former for vidtgående multihandicap: sansemæssigt og kognitivt. Iagttageren involverer sig i situation og samspil på den multihandicappedes præmisser for derudfra at forsøge sig med eksistentiel-fænomenologiske fortolkninger for mulige interaktioner og tiltag.

AB - Vi tager udgangspunkt i iagttagelser og udredning blandt børn, unge og voksne med forskellige former for vidtgående multihandicap: sansemæssigt og kognitivt. Iagttageren involverer sig i situation og samspil på den multihandicappedes præmisser for derudfra at forsøge sig med eksistentiel-fænomenologiske fortolkninger for mulige interaktioner og tiltag.

UR - https://aauforlag.dk/shop/boeger/kvalitative-iagttagelser.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7210-020-3

T3 - Skriftserie om eksistentiel fænomenologi

SP - 139

EP - 160

BT - Kvalitative iagttagelser

A2 - Feilberg, Casper

A2 - Maul, John

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Maul JI, Feilberg C. Den lidenskabelige iagttager: iagttagelser af børn og voksne med udviklingshæmning. I Feilberg C, Maul J, red., Kvalitative iagttagelser: at forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2019. s. 139-160. (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi).