Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab

Antje Gimmler (Redaktør), Tatiana Chemi (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-7112-685-3
StatusUdgivet - 2018

• arts-based
  • kunst og videnskab
  • Campingkvinderne

Gimmler, A., & Chemi, T. (red.) (2018). Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab. (1 udg.) Aalborg : Aalborg Universitetsforlag.
@book{1e2181c227a845398716f77f56fa903f,
title = "Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab",
abstract = "Bogen pr{\ae}senterer bidrag af b{\aa}de kunstnere og forskere, som bev{\ae}ger sig p{\aa} en udforskende og eksperimenterende m{\aa}de i sp{\ae}ndingsfeltet mellem kunst og videnskab. Ud fra kunst­historiske, filosofiske, p{\ae}dagogiske og samfundsvidenskabe­lige perspektiver bliver de fem mobile skulpturer Campingkvinderne, som er skabt af den norske billedkunstner Marit Benthe Norheim, til et eksperimentarium for unders{\o}gelsen af den sanselige udfordring, som disse rullende skulpturer stiller overfor os.Interaktionen med Campingkvinderne igangs{\ae}tter en erfaringsproces hos de bes{\o}gende, som forbinder erindringer, sanseerfaringer og egne livserfaringer med muligheden for at s{\ae}tte sig ind i et andet menneskets erfaringer.",
keywords = "art and science, visual art, sculpture, co-creation, community art, arts-based, kunst og videnskab, Campingkvinderne",
editor = "Antje Gimmler and Tatiana Chemi",
year = "2018",
isbn = "978-87-7112-685-3",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Den sanselige udfordring : Campingkvinderne mellem kunst og videnskab. / Gimmler, Antje (Redaktør); Chemi, Tatiana (Redaktør).

1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. 263 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Den sanselige udfordring

T2 - Campingkvinderne mellem kunst og videnskab

A2 - Gimmler, Antje

A2 - Chemi, Tatiana

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Bogen præsenterer bidrag af både kunstnere og forskere, som bevæger sig på en udforskende og eksperimenterende måde i spændingsfeltet mellem kunst og videnskab. Ud fra kunst­historiske, filosofiske, pædagogiske og samfundsvidenskabe­lige perspektiver bliver de fem mobile skulpturer Campingkvinderne, som er skabt af den norske billedkunstner Marit Benthe Norheim, til et eksperimentarium for undersøgelsen af den sanselige udfordring, som disse rullende skulpturer stiller overfor os.Interaktionen med Campingkvinderne igangsætter en erfaringsproces hos de besøgende, som forbinder erindringer, sanseerfaringer og egne livserfaringer med muligheden for at sætte sig ind i et andet menneskets erfaringer.

AB - Bogen præsenterer bidrag af både kunstnere og forskere, som bevæger sig på en udforskende og eksperimenterende måde i spændingsfeltet mellem kunst og videnskab. Ud fra kunst­historiske, filosofiske, pædagogiske og samfundsvidenskabe­lige perspektiver bliver de fem mobile skulpturer Campingkvinderne, som er skabt af den norske billedkunstner Marit Benthe Norheim, til et eksperimentarium for undersøgelsen af den sanselige udfordring, som disse rullende skulpturer stiller overfor os.Interaktionen med Campingkvinderne igangsætter en erfaringsproces hos de besøgende, som forbinder erindringer, sanseerfaringer og egne livserfaringer med muligheden for at sætte sig ind i et andet menneskets erfaringer.

KW - art and science, visual art, sculpture, co-creation, community art

KW - arts-based

KW - kunst og videnskab

KW - Campingkvinderne