Design of Interactive Narratives: Concepts, Methods and Architectures

Udgivelses stedAalborg : Department of Computer Science
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2002

Skov, M. (2002). Design of Interactive Narratives: Concepts, Methods and Architectures. Aalborg : Department of Computer Science: Aalborg Universitetsforlag.
Skov, Mikael. / Design of Interactive Narratives : Concepts, Methods and Architectures. Aalborg : Department of Computer Science : Aalborg Universitetsforlag, 2002. 140 s.
@phdthesis{a72733e0003211dab4d5000ea68e967b,
title = "Design of Interactive Narratives: Concepts, Methods and Architectures",
author = "Mikael Skov",
year = "2002",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Skov, M 2002, Design of Interactive Narratives: Concepts, Methods and Architectures. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg : Department of Computer Science.

Design of Interactive Narratives : Concepts, Methods and Architectures. / Skov, Mikael.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Design of Interactive Narratives

T2 - Concepts, Methods and Architectures

AU - Skov, Mikael

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Ph.D. thesis

BT - Design of Interactive Narratives

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg : Department of Computer Science

Skov M. Design of Interactive Narratives: Concepts, Methods and Architectures. Aalborg : Department of Computer Science: Aalborg Universitetsforlag, 2002. 140 s.