Design Research Epistemologies II

Research in Architectural Design

Ole B. Jensen (Redaktør), Simon Wind (Redaktør), Tina Vestermann Olsen (Redaktør), Jacob Bjerre Mikkelsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

468 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagArkitektur & Design (A&D Files)
StatusUdgivet - 2016
NavnInstitut for Arkitektur, Design og Medieteknologis skriftserie
Vol/bind92
ISSN1603-6204

Jensen, O. B., Wind, S., Olsen, T. V., & Mikkelsen, J. B. (red.) (2016). Design Research Epistemologies II: Research in Architectural Design. Aalborg: Arkitektur & Design (A&D Files). Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologis skriftserie, Bind. 92
Jensen, Ole B. (Redaktør) ; Wind, Simon (Redaktør) ; Olsen, Tina Vestermann (Redaktør) ; Mikkelsen, Jacob Bjerre (Redaktør). / Design Research Epistemologies II : Research in Architectural Design. Aalborg : Arkitektur & Design (A&D Files), 2016. 216 s. (Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologis skriftserie, Bind 92).
@book{ff46d032ce4240acac5247ea1ace9dd4,
title = "Design Research Epistemologies II: Research in Architectural Design",
editor = "Jensen, {Ole B.} and Simon Wind and Olsen, {Tina Vestermann} and Mikkelsen, {Jacob Bjerre}",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Arkitektur & Design (A&D Files)",

Jensen, OB, Wind, S, Olsen, TV & Mikkelsen, JB (red) 2016, Design Research Epistemologies II: Research in Architectural Design. Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologis skriftserie, bind 92, Arkitektur & Design (A&D Files), Aalborg.

Design Research Epistemologies II : Research in Architectural Design. / Jensen, Ole B. (Redaktør); Wind, Simon (Redaktør); Olsen, Tina Vestermann (Redaktør); Mikkelsen, Jacob Bjerre (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Design Research Epistemologies II

T2 - Research in Architectural Design

A2 - Jensen, Ole B.

A2 - Wind, Simon

A2 - Olsen, Tina Vestermann

A2 - Mikkelsen, Jacob Bjerre

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Anthology

BT - Design Research Epistemologies II

PB - Arkitektur & Design (A&D Files)

CY - Aalborg

Jensen OB, (ed.), Wind S, (ed.), Olsen TV, (ed.), Mikkelsen JB, (ed.). Design Research Epistemologies II: Research in Architectural Design. Aalborg: Arkitektur & Design (A&D Files), 2016. 216 s. (Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologis skriftserie, Bind 92).