Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Nummer3
    ISSN0908-777X

Bibliografisk note

Center for Sprog og Interkulturelle Studier (CSIS)

Cristoffanini, P. R. (1994). Det mangfoldige Spanien: overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Sprog og Kulturmoede, Nr. 3
    Cristoffanini, Pablo Rolando. / Det mangfoldige Spanien : overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Sprog og Kulturmoede; Nr. 3).
    @book{8c56fb90002d11dab4d5000ea68e967b,
    title = "Det mangfoldige Spanien: overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet",
    author = "Cristoffanini, {Pablo Rolando}",
    note = "Center for Sprog og Interkulturelle Studier (CSIS) Center for Sprog og Interkulturelle Studier (CSIS)",
    year = "1994",
    isbn = "8789170350",
    series = "Sprog og Kulturmoede",
    number = "3",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Cristoffanini, PR 1994, Det mangfoldige Spanien: overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet. Sprog og Kulturmoede, nr. 3, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Det mangfoldige Spanien : overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet. / Cristoffanini, Pablo Rolando.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Sprog og Kulturmoede; Nr. 3).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Det mangfoldige Spanien

T2 - overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet

AU - Cristoffanini, Pablo Rolando

N1 - Center for Sprog og Interkulturelle Studier (CSIS) Center for Sprog og Interkulturelle Studier (CSIS)

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bog

SN - 8789170350

T3 - Sprog og Kulturmoede

BT - Det mangfoldige Spanien

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Cristoffanini PR. Det mangfoldige Spanien: overvejelser omkring tradition, modernitet og identitet. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Sprog og Kulturmoede; Nr. 3).