Det moderne skyld-tv: Analyse af dating game showet "Date mig nøgen"

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

I 2016 startede den britiske Channel 4 med at sende datingprogrammet Naked Attraction. Et program, hvor personer, primært i den yngre del af aldersskalaen, søger at finde en date. Daten eller aftalepartneren findes gennem en udvælgelse. Den unge kvinde eller mand præsenteres for et antal afklædte personer. Og udvælgelsen sker så ved, at de præsenterede og afklædte kandidater afsløres trinvist. Fra bunden og op. Hverken den søgende part eller publikum skuffes, for der er masser af nøgenhed, uden at det sådan rigtigt bliver lummert. Og fordi det handler om at finde en date, er der også intimitet på spil. Naked Attraction har nu fået en dansk tvilling, Date mig nøgen.
OriginalsprogDansk
TidsskriftNordjyske Stiftstidende
Vol/bind254
Udgave nummer34
Sider (fra-til)4-5
Antal sider2
ISSN1399-865X
StatusUdgivet - 3 feb. 2020

Citer dette

@article{13420e359bda49339242bc0079639add,
title = "Det moderne skyld-tv: Analyse af dating game showet {"}Date mig n{\o}gen{"}",
abstract = "I 2016 startede den britiske Channel 4 med at sende datingprogrammet Naked Attraction. Et program, hvor personer, prim{\ae}rt i den yngre del af aldersskalaen, s{\o}ger at finde en date. Daten eller aftalepartneren findes gennem en udv{\ae}lgelse. Den unge kvinde eller mand pr{\ae}senteres for et antal afkl{\ae}dte personer. Og udv{\ae}lgelsen sker s{\aa} ved, at de pr{\ae}senterede og afkl{\ae}dte kandidater afsl{\o}res trinvist. Fra bunden og op. Hverken den s{\o}gende part eller publikum skuffes, for der er masser af n{\o}genhed, uden at det s{\aa}dan rigtigt bliver lummert. Og fordi det handler om at finde en date, er der ogs{\aa} intimitet p{\aa} spil. Naked Attraction har nu f{\aa}et en dansk tvilling, Date mig n{\o}gen.",
author = "Andersen, {Tem Frank}",
year = "2020",
month = "2",
day = "3",
language = "Dansk",
volume = "254",
pages = "4--5",
journal = "Nordjyske Stiftstidende",
issn = "1399-865X",
publisher = "Nordjyske Medier A/S",
number = "34",

}

Det moderne skyld-tv : Analyse af dating game showet "Date mig nøgen". / Andersen, Tem Frank.

I: Nordjyske Stiftstidende, Bind 254, Nr. 34, 03.02.2020, s. 4-5.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Det moderne skyld-tv

T2 - Analyse af dating game showet "Date mig nøgen"

AU - Andersen, Tem Frank

PY - 2020/2/3

Y1 - 2020/2/3

N2 - I 2016 startede den britiske Channel 4 med at sende datingprogrammet Naked Attraction. Et program, hvor personer, primært i den yngre del af aldersskalaen, søger at finde en date. Daten eller aftalepartneren findes gennem en udvælgelse. Den unge kvinde eller mand præsenteres for et antal afklædte personer. Og udvælgelsen sker så ved, at de præsenterede og afklædte kandidater afsløres trinvist. Fra bunden og op. Hverken den søgende part eller publikum skuffes, for der er masser af nøgenhed, uden at det sådan rigtigt bliver lummert. Og fordi det handler om at finde en date, er der også intimitet på spil. Naked Attraction har nu fået en dansk tvilling, Date mig nøgen.

AB - I 2016 startede den britiske Channel 4 med at sende datingprogrammet Naked Attraction. Et program, hvor personer, primært i den yngre del af aldersskalaen, søger at finde en date. Daten eller aftalepartneren findes gennem en udvælgelse. Den unge kvinde eller mand præsenteres for et antal afklædte personer. Og udvælgelsen sker så ved, at de præsenterede og afklædte kandidater afsløres trinvist. Fra bunden og op. Hverken den søgende part eller publikum skuffes, for der er masser af nøgenhed, uden at det sådan rigtigt bliver lummert. Og fordi det handler om at finde en date, er der også intimitet på spil. Naked Attraction har nu fået en dansk tvilling, Date mig nøgen.

M3 - Bidrag til avis - Kronik

VL - 254

SP - 4

EP - 5

JO - Nordjyske Stiftstidende

JF - Nordjyske Stiftstidende

SN - 1399-865X

IS - 34

ER -