Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen?

en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune

Publikation: Working paperForskning

4354 Downloads (Pure)
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-92174-07-9
StatusUdgivet - 2007

• Netværk
  • Indvandrere
  • Arbejdsmarked

Petersen, D. (2007). Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen? en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Petersen, Ditte. / Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen? en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
@techreport{3512a5d0f31c11db84c0000ea68e967b,
title = "Det sociale netv{\ae}rk. Hvad betyder det for besk{\ae}ftigelsen?: en unders{\o}gelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og {\AA}rhus kommune",
keywords = "Netv{\ae}rk, Indvandrere, Arbejdsmarked, Networks, Immigrants, Labour market",
author = "Ditte Petersen",
year = "2007",
isbn = "978-87-92174-07-9",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Petersen, D 2007 'Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen? en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.

Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen? en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune. / Petersen, Ditte.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen?

T2 - en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune

AU - Petersen, Ditte

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - Netværk

KW - Indvandrere

KW - Arbejdsmarked

KW - Networks

KW - Immigrants

KW - Labour market

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-07-9

BT - Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen?

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

Petersen D. Det sociale netværk. Hvad betyder det for beskæftigelsen? en undersøgelse blandt tyrkere og iranere i Aalborg og Århus kommune. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.