Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling

NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport
NummerR 91-35
ISSN0106-0791

Baskerville, R. L., & Stage, J. (1991). Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport, Nr. R 91-35
Baskerville, Richard L. ; Stage, Jan. / Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1991. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport; Nr. R 91-35).
@book{8e742780003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling",
author = "Baskerville, {Richard L.} and Jan Stage",
year = "1991",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport",
number = "R 91-35",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Baskerville, RL & Stage, J 1991, Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport, nr. R 91-35, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling. / Baskerville, Richard L.; Stage, Jan.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling

AU - Baskerville, Richard L.

AU - Stage, Jan

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport

BT - Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Baskerville RL, Stage J. Developing the Prototype Approach in Rapid Systems Modelling. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1991. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer - Rapport; Nr. R 91-35).