Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

60 Downloads (Pure)

Abstrakt

The aim of this study is to investigate the applicability of a material made by seawater electrolysis as a subsea construction material for green offshore energy structures.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatoaug. 2018
StatusUdgivet - aug. 2018
Begivenhed8th European Summer School On Electrochemical Engineering - Toulouse, Frankrig
Varighed: 27 aug. 201831 aug. 2018

Kursus

Kursus8th European Summer School On Electrochemical Engineering
LandFrankrig
ByToulouse
Periode27/08/201831/08/2018
Internetadresse

• Electrochemical electrodes
  • Electrochemistry
  • electrodeposition
  • Calcium carbonate

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Development of new material for sea water substructures by seawater electrolysis'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

• Projekter

• 1 Igangværende

New Materials for Wave Energy Sub-structures

Simonsen, M. E., Margheritini, L. & Bjørgård, T. L.

01/06/201631/07/2021

Projekter: ProjektForskning

• 1 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

8th European Summer School On Electrochemical Engineering

Trine Larsen Bjørgård (Deltager)

27 aug. 201831 aug. 2018

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Citationsformater

Bjørgård, T. L., Margheritini, L., & Simonsen, M. E. (2018). Development of new material for sea water substructures by seawater electrolysis. Poster præsenteret på 8th European Summer School On Electrochemical Engineering, Toulouse, Frankrig.