OriginalsprogEngelsk
NummerR9916
ISSN1395-7953

Bibliografisk note

Brohus, H., Frier, C., & Heiselberg, P. K. (1999). Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University. R / Institut for Bygningsteknik, Nr. R9916
Brohus, Henrik ; Frier, Christian ; Heiselberg, Per Kvols. / Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 1999. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R9916).
@book{afd03020a86911da8341000ea68e967b,
title = "Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation",
author = "Henrik Brohus and Christian Frier and Heiselberg, {Per Kvols}",
note = "First Technical Progress, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474 First Technical Progress, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474",
year = "1999",
language = "English",
series = "R / Institut for Bygningsteknik",
publisher = "Department of Mechanical Engineering, Aalborg University",
number = "R9916",

Brohus, H, Frier, C & Heiselberg, PK 1999, Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. R / Institut for Bygningsteknik, nr. R9916, Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. / Brohus, Henrik; Frier, Christian; Heiselberg, Per Kvols.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation

AU - Brohus, Henrik

AU - Frier, Christian

AU - Heiselberg, Per Kvols

N1 - First Technical Progress, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474 First Technical Progress, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

T3 - R / Institut for Bygningsteknik

BT - Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation

PB - Department of Mechanical Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Brohus H, Frier C, Heiselberg PK. Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 1999. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R9916).