Development Theory and the Crisis of the State

Publikation: Working paperForskning

173 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1998

Schmidt, J. D. (1998). Development Theory and the Crisis of the State. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Development Theory and the Crisis of the State. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1998.
@techreport{71e6d370494811df84c0000ea68e967b,
title = "Development Theory and the Crisis of the State",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "1998",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 1998 'Development Theory and the Crisis of the State' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Development Theory and the Crisis of the State. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Development Theory and the Crisis of the State

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Working paper

BT - Development Theory and the Crisis of the State

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Schmidt JD. Development Theory and the Crisis of the State. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1998.