Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportDoktordisputatsForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedGöteborg
ForlagInstitutionen för svenska språket, Göteborgs universitet
StatusUdgivet - 1994

Götzsche, H. (1994). Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish. Göteborg: Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet.
Götzsche, Hans. / Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish. Göteborg : Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet, 1994.
@phdthesis{83f318c0f88411db84c0000ea68e967b,
title = "Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish",
author = "Hans G{\"o}tzsche",
year = "1994",
language = "English",
publisher = "Institutionen f{\"o}r svenska spr{\aa}ket, G{\"o}teborgs universitet",

Götzsche, H 1994, Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish. Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet, Göteborg.

Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish. / Götzsche, Hans.

Göteborg : Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet, 1994.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportDoktordisputatsForskning

TY - THES

T1 - Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish

AU - Götzsche, Hans

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Doctoral thesis

BT - Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish

PB - Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet

CY - Göteborg

Götzsche H. Deviational Syntactic Structures. Contrastive Linguistic Studies in the Syntax of Danish and Swedish. Göteborg: Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet, 1994.