Arne Rathkjen

• Skiveproblemer
    • Konstruktionselementer
    • Spændinger

Rathkjen, A. (1980). Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter. Ren og Anvendt Mekanik, Nr. Rapport nr. 8012
    Rathkjen, Arne. / Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale. Aalborg : Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1980. 39 s. (Ren og Anvendt Mekanik; Nr. Rapport nr. 8012).
    @book{0d2879ff72c74f86be37015b54365aab,
    title = "Differensligninger for rektangul{\ae}r skive af line{\ae}relastisk, anisotropt materiale",
    keywords = "Differensligninger, Skiveproblemer, Konstruktionselementer, Sp{\ae}ndinger",
    author = "Arne Rathkjen",
    note = "PDF for print: 44 pp.",
    year = "1980",
    publisher = "Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter",

Rathkjen, A 1980, Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale. Ren og Anvendt Mekanik, nr. Rapport nr. 8012, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, Aalborg.

Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale. / Rathkjen, Arne.

Aalborg : Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1980. 39 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale

AU - Rathkjen, Arne

N1 - PDF for print: 44 pp.

PY - 1980

Y1 - 1980

KW - Differensligninger

KW - Skiveproblemer

KW - Konstruktionselementer

KW - Spændinger

M3 - Rapport

BT - Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale

PB - Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter

CY - Aalborg

Rathkjen A. Differensligninger for rektangulær skive af lineærelastisk, anisotropt materiale. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1980. 39 s. (Ren og Anvendt Mekanik; Nr. Rapport nr. 8012).