Digital borgerservice i et borgerperspektiv

Anne Marie Kanstrup, Annette Moss Nielsen, Tom Nyvang

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

953 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
Forlage-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2009
NavnE-Learning Lab publication series
Nummer19

Kanstrup, A. M., Nielsen, A. M., & Nyvang, T. (2009). Digital borgerservice i et borgerperspektiv: en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen. Aalborg: e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet. E-Learning Lab publication series, Nr. 19
Kanstrup, Anne Marie ; Nielsen, Annette Moss ; Nyvang, Tom. / Digital borgerservice i et borgerperspektiv : en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen. Aalborg : e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2009. 38 s. (E-Learning Lab publication series; Nr. 19).
@book{ea5e1bb00f0611de82e6000ea68e967b,
title = "Digital borgerservice i et borgerperspektiv: en unders{\o}gelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen",
author = "Kanstrup, {Anne Marie} and Nielsen, {Annette Moss} and Tom Nyvang",
year = "2009",
publisher = "e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet",

Kanstrup, AM, Nielsen, AM & Nyvang, T 2009, Digital borgerservice i et borgerperspektiv: en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen. E-Learning Lab publication series, nr. 19, e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, Aalborg.

Digital borgerservice i et borgerperspektiv : en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen. / Kanstrup, Anne Marie; Nielsen, Annette Moss; Nyvang, Tom.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Digital borgerservice i et borgerperspektiv

T2 - en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen

AU - Kanstrup, Anne Marie

AU - Nielsen, Annette Moss

AU - Nyvang, Tom

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

BT - Digital borgerservice i et borgerperspektiv

PB - e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Kanstrup AM, Nielsen AM, Nyvang T. Digital borgerservice i et borgerperspektiv: en undersøgelse af borgeres oplevelser og holdninger til digital kommunikation med kommunen. Aalborg: e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2009. 38 s. (E-Learning Lab publication series; Nr. 19).