Morten Misfeldt

Udgave1
Rekvirerende organisationStyrelsen for IT og Læring
StatusUdgivet - 2016

Misfeldt, M. (2016). Digitalt Understøttede Læringsmål: Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport). (1 udg.) København: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Misfeldt, Morten. / Digitalt Understøttede Læringsmål : Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport). 1 udg. København : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 30 s.
@book{e7229927b9d74c1b817f9acc9454e8fa,
title = "Digitalt Underst{\o}ttede L{\ae}ringsm{\aa}l: Udviklingsprojekt med demonstrationsskolefors{\o}g vedr. it i folkeskolen (Slutrapport)",
author = "Morten Misfeldt",
year = "2016",
volume = "1",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Misfeldt, M 2016, Digitalt Understøttede Læringsmål: Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport). bind 1, 1 udg, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, København.

Digitalt Understøttede Læringsmål : Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport). / Misfeldt, Morten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Digitalt Understøttede Læringsmål

T2 - Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport)

AU - Misfeldt, Morten

PY - 2016

Y1 - 2016

UR - https://www.researchgate.net/publication/320498718_Digitalt_Understottede_Laeringsmal

M3 - Rapport

VL - 1

BT - Digitalt Understøttede Læringsmål

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - København

Misfeldt M. Digitalt Understøttede Læringsmål: Udviklingsprojekt med demonstrationsskoleforsøg vedr. it i folkeskolen (Slutrapport). 1 udg. København: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 30 s.