Publikation: Working paperForskning

269 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1996

Hersh, J., & Schmidt, J. D. (1996). Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Hersh, Jacques ; Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1996.
    @techreport{6fd3a8a01b9a11dfa996000ea68e967b,
    title = "Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics",
    author = "Jacques Hersh and Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Hersh, J & Schmidt, JD 1996 'Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics. / Hersh, Jacques; Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics

AU - Hersh, Jacques

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Working paper

BT - Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Hersh J, Schmidt JD. Dirigisme or Laissez-Faire? - Catching-up Strategies in the Global System after the Demise of Soviet-Style Command Economics. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1996.