Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay

Bidragets oversatte titel: Disaggregering af Skandinaviske holdninger til forskelle i lønniveauer

Andreas Pihl Kjærsgård

Publikation: Working paperForskning

239 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedInstitut for Statskundskab, AAU
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-92174-45-1
ISBN (Elektronisk)1398-3024-2012-79
StatusUdgivet - 2012

• Velfærd
  • Holdninger
  • Løn
  • Indkomst
  • Indkomstforskelle
  • skandinaviske velfærdsstater
  • komparativt perspektiv

Kjærsgård, A. P. (2012). Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay. Institut for Statskundskab, AAU: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Kjærsgård, Andreas Pihl. / Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay. Institut for Statskundskab, AAU : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2012.
@techreport{c78073d1cd5b4846b60bc6cde291360a,
title = "Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay",
keywords = "Velf{\ae}rd, Holdninger, L{\o}n, Indkomst, Indkomstforskelle, skandinaviske velf{\ae}rdsstater, komparativt perspektiv",
author = "Kj{\ae}rsg{\aa}rd, {Andreas Pihl}",
year = "2012",
language = "English",
isbn = "978-87-92174-45-1",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Kjærsgård, AP 2012 'Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Institut for Statskundskab, AAU.

Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay. / Kjærsgård, Andreas Pihl.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay

AU - Kjærsgård, Andreas Pihl

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - Velfærd

KW - Holdninger

KW - Løn

KW - Indkomst

KW - Indkomstforskelle

KW - skandinaviske velfærdsstater

KW - komparativt perspektiv

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-45-1

BT - Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Institut for Statskundskab, AAU

Kjærsgård AP. Disaggregating Scandinavian attitudes towards difference in levels of pay. Institut for Statskundskab, AAU: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2012.