Do You Know What It Means?: New Orleans English

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelLanguages in Louisiana
RedaktørerShana Walton, Nathalie Dajko
ForlagUniversity Press of Mississippi
Publikationsdato2019
StatusAccepteret/In press - 2019

Schoux Casey, C. (Accepteret/In press). Do You Know What It Means?: New Orleans English. I S. Walton, & N. Dajko (red.), Languages in Louisiana University Press of Mississippi.
Schoux Casey, Christina. / Do You Know What It Means?: New Orleans English. Languages in Louisiana. red. / Shana Walton ; Nathalie Dajko. University Press of Mississippi, 2019.
@inbook{9dbc69ba5b41420bb0319a6139a6b1ec,
title = "Do You Know What It Means?: New Orleans English",
author = "{Schoux Casey}, Christina",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Shana Walton and Nathalie Dajko",
booktitle = "Languages in Louisiana",
publisher = "University Press of Mississippi",

Schoux Casey, C 2019, Do You Know What It Means?: New Orleans English. i S Walton & N Dajko (red), Languages in Louisiana. University Press of Mississippi.

Do You Know What It Means?: New Orleans English. / Schoux Casey, Christina.

Languages in Louisiana. red. / Shana Walton; Nathalie Dajko. University Press of Mississippi, 2019.

TY - CHAP

T1 - Do You Know What It Means?: New Orleans English

AU - Schoux Casey, Christina

PY - 2019