Anne Görlich, Camilla Hutters, Mette Lykke Nielsen

ForlagCenter for Ungdomsforskning
StatusUdgivet - 2013
Udgivet eksterntJa

Görlich, A., Hutters, C., & Nielsen, M. L. (2013). Drenge og piger på ungdomsuddannelserne: Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis? København: Center for Ungdomsforskning.
Görlich, Anne ; Hutters, Camilla ; Nielsen, Mette Lykke. / Drenge og piger på ungdomsuddannelserne : Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis?. København : Center for Ungdomsforskning, 2013. 128 s.
@book{dfc61101ca654f9a8a7f7e66c6f5b93d,
title = "Drenge og piger p{\aa} ungdomsuddannelserne: Hvad betyder k{\o}n for elevernes uddannelsespraksis?",
author = "Anne G{\"o}rlich and Camilla Hutters and Nielsen, {Mette Lykke}",
year = "2013",
publisher = "Center for Ungdomsforskning",

Görlich, A, Hutters, C & Nielsen, ML 2013, Drenge og piger på ungdomsuddannelserne: Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis? Center for Ungdomsforskning, København.

Drenge og piger på ungdomsuddannelserne : Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis? / Görlich, Anne; Hutters, Camilla; Nielsen, Mette Lykke.

København : Center for Ungdomsforskning, 2013. 128 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Drenge og piger på ungdomsuddannelserne

T2 - Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis?

AU - Görlich, Anne

AU - Hutters, Camilla

AU - Nielsen, Mette Lykke

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Rapport

BT - Drenge og piger på ungdomsuddannelserne

PB - Center for Ungdomsforskning

CY - København

Görlich A, Hutters C, Nielsen ML. Drenge og piger på ungdomsuddannelserne: Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis? København: Center for Ungdomsforskning, 2013. 128 s.