Camilla Hutters, Mette Lykke Nielsen, Anne Görlich, Birgitte Simonsen

• kønsroller
  • stress

@book{14316ecc2dbc4158bffaccd3e271c149,
title = "Drenge og piger p{\aa} ungdomsuddannelserne. Hvad betyder k{\o}n for elevernes uddannelsespraksis?: Rapportsammenfatning",
abstract = "Sammenfatning af resultater og anbefalinger fra unders{\o}gelse om k{\o}n og l{\ae}ring p{\aa} ungdomsuddannelserne.",
keywords = "k{\o}n, k{\o}nsroller, stress",
author = "Camilla Hutters and Nielsen, {Mette Lykke} and Anne G{\"o}rlich and Birgitte Simonsen",
year = "2013",

Drenge og piger på ungdomsuddannelserne. Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis? Rapportsammenfatning. / Hutters, Camilla; Nielsen, Mette Lykke; Görlich, Anne; Simonsen, Birgitte .

2013. 42 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Drenge og piger på ungdomsuddannelserne. Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis?

T2 - Rapportsammenfatning

AU - Hutters, Camilla

AU - Nielsen, Mette Lykke

AU - Görlich, Anne

AU - Simonsen, Birgitte

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Sammenfatning af resultater og anbefalinger fra undersøgelse om køn og læring på ungdomsuddannelserne.

AB - Sammenfatning af resultater og anbefalinger fra undersøgelse om køn og læring på ungdomsuddannelserne.

KW - køn

KW - kønsroller

KW - stress

UR - https://www.cefu.dk/emner/videnskabelige-publikationer/videnskabelige-publikationer/drenge-og-piger-paa-ungdomsuddannelserne.aspx

M3 - Rapport

BT - Drenge og piger på ungdomsuddannelserne. Hvad betyder køn for elevernes uddannelsespraksis?