Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov

J. Dinesen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Dette notat er en del af et større SBI-projekt, "Drift af klimatekniske installationer", som har til formål at skabe et grundlag, der kan anvendes ved planlægning af drift og vedligeholdelse af klimatekniske anlæg i større bygninger. På grundlag af en interviewundersøgelse, et internationalt seminar samt en éndags-konference, alle vedr. drift og vedligeholdelse af tekniske installationer, udledes oplysninger om de almindeligst forekommende drifts- og vedligeholdelsesproblemer samt om delproblemernes værdiindhold. Disse oplysninger anvendes til opstilling af fire hovedproblemområder, samt de tilknyttede behov for udviklingsarbejder og publiceringer. I notatets sidste kapitel er de konkrete opgaver stillet op som grundlag for det videre arbejde med projektet.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider32
StatusUdgivet - 1978
NavnSBI-notat
Nummer76

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • indeklima
  • ventilation

Citer dette

Dinesen, J. (1978). Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 76
Dinesen, J. / Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 32 s. (SBI-notat; Nr. 76).
@book{f4cdf460165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov",
abstract = "Dette notat er en del af et st{\o}rre SBI-projekt, {"}Drift af klimatekniske installationer{"}, som har til form{\aa}l at skabe et grundlag, der kan anvendes ved planl{\ae}gning af drift og vedligeholdelse af klimatekniske anl{\ae}g i st{\o}rre bygninger. P{\aa} grundlag af en interviewunders{\o}gelse, et internationalt seminar samt en {\'e}ndags-konference, alle vedr. drift og vedligeholdelse af tekniske installationer, udledes oplysninger om de almindeligst forekommende drifts- og vedligeholdelsesproblemer samt om delproblemernes v{\ae}rdiindhold. Disse oplysninger anvendes til opstilling af fire hovedproblemomr{\aa}der, samt de tilknyttede behov for udviklingsarbejder og publiceringer. I notatets sidste kapitel er de konkrete opgaver stillet op som grundlag for det videre arbejde med projektet.",
keywords = "indeklima, ventilation",
author = "J. Dinesen",
note = "Udsolgt",
year = "1978",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Dinesen, J 1978, Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov. SBI-notat, nr. 76, SBI forlag, Hørsholm.

Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov. / Dinesen, J.

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 32 s. (SBI-notat; Nr. 76).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov

AU - Dinesen, J.

N1 - Udsolgt

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Dette notat er en del af et større SBI-projekt, "Drift af klimatekniske installationer", som har til formål at skabe et grundlag, der kan anvendes ved planlægning af drift og vedligeholdelse af klimatekniske anlæg i større bygninger. På grundlag af en interviewundersøgelse, et internationalt seminar samt en éndags-konference, alle vedr. drift og vedligeholdelse af tekniske installationer, udledes oplysninger om de almindeligst forekommende drifts- og vedligeholdelsesproblemer samt om delproblemernes værdiindhold. Disse oplysninger anvendes til opstilling af fire hovedproblemområder, samt de tilknyttede behov for udviklingsarbejder og publiceringer. I notatets sidste kapitel er de konkrete opgaver stillet op som grundlag for det videre arbejde med projektet.

AB - Dette notat er en del af et større SBI-projekt, "Drift af klimatekniske installationer", som har til formål at skabe et grundlag, der kan anvendes ved planlægning af drift og vedligeholdelse af klimatekniske anlæg i større bygninger. På grundlag af en interviewundersøgelse, et internationalt seminar samt en éndags-konference, alle vedr. drift og vedligeholdelse af tekniske installationer, udledes oplysninger om de almindeligst forekommende drifts- og vedligeholdelsesproblemer samt om delproblemernes værdiindhold. Disse oplysninger anvendes til opstilling af fire hovedproblemområder, samt de tilknyttede behov for udviklingsarbejder og publiceringer. I notatets sidste kapitel er de konkrete opgaver stillet op som grundlag for det videre arbejde med projektet.

KW - indeklima

KW - ventilation

M3 - Bog

BT - Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Dinesen J. Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 32 s. (SBI-notat; Nr. 76).