Drop den forenklede modstilling af folkeskole og frie skoler

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

AvisAltinget.dk
StatusUdgivet - 20 jan. 2017

@article{1a3004939e524f1f9c05a95e50d06d64,
title = "Drop den forenklede modstilling af folkeskole og frie skoler",
abstract = "Der skal fokus p{\aa}, hvorfor for{\ae}ldre v{\ae}lger friskole frem for folkeskole, og {\'e}n folkeskole frem for en anden. Og s{\aa} skal myndighederne forholde sig til grundene, opfordrer professor Palle Rasmussen fra Aalborg Universitet.",
author = "Rasmussen, {Palle Damkj{\ae}r}",
year = "2017",
month = "1",
day = "20",
journal = "Altinget.dk",

Drop den forenklede modstilling af folkeskole og frie skoler. / Rasmussen, Palle Damkjær.

I: Altinget.dk, 20.01.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Drop den forenklede modstilling af folkeskole og frie skoler

AU - Rasmussen, Palle Damkjær

PY - 2017/1/20

Y1 - 2017/1/20

N2 - Der skal fokus på, hvorfor forældre vælger friskole frem for folkeskole, og én folkeskole frem for en anden. Og så skal myndighederne forholde sig til grundene, opfordrer professor Palle Rasmussen fra Aalborg Universitet.

AB - Der skal fokus på, hvorfor forældre vælger friskole frem for folkeskole, og én folkeskole frem for en anden. Og så skal myndighederne forholde sig til grundene, opfordrer professor Palle Rasmussen fra Aalborg Universitet.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Altinget.dk