Drug induced T-wave abnormalities: beyond QTc

852 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagMedical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University
ISBN (Elektronisk)978-87-7094-081-8
StatusUdgivet - 2010

Bibliografisk note

Dansk resumé.

Graff, C. (2010). Drug induced T-wave abnormalities: beyond QTc. Aalborg: Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University.
Graff, Claus. / Drug induced T-wave abnormalities : beyond QTc. Aalborg : Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, 2010.
@phdthesis{8a86f47ac6a44a22b9fc479c612b4cca,
title = "Drug induced T-wave abnormalities: beyond QTc",
author = "Claus Graff",
note = "Summary in Danish.",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University",

Graff, C 2010, Drug induced T-wave abnormalities: beyond QTc. Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, Aalborg.

Drug induced T-wave abnormalities : beyond QTc. / Graff, Claus.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Drug induced T-wave abnormalities

T2 - beyond QTc

AU - Graff, Claus

N1 - Summary in Danish.

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.D. thesis

BT - Drug induced T-wave abnormalities

PB - Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University

CY - Aalborg

Graff C. Drug induced T-wave abnormalities: beyond QTc. Aalborg: Medical Informatics Group. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, 2010.