Claus Haugaard Jacobsen, Francisco Pons, D. E. Larsen, M. R. Hansen

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet
StatusUdgivet - 2005

Jacobsen, C. H., Pons, F., Larsen, D. E., & Hansen, M. R. (2005). Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken: første afrapportering fra FAPU-UK. Aalborg: Aalborg Universitet.
Jacobsen, Claus Haugaard ; Pons, Francisco ; Larsen, D. E. ; Hansen, M. R. / Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken : første afrapportering fra FAPU-UK. Aalborg : Aalborg Universitet, 2005.
@book{ac865840899c11da8c84000ea68e967b,
title = "Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken: f{\o}rste afrapportering fra FAPU-UK",
author = "Jacobsen, {Claus Haugaard} and Francisco Pons and Larsen, {D. E.} and Hansen, {M. R.}",
year = "2005",
publisher = "Aalborg Universitet",

Jacobsen, CH, Pons, F, Larsen, DE & Hansen, MR 2005, Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken: første afrapportering fra FAPU-UK. Aalborg Universitet, Aalborg.

Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken : første afrapportering fra FAPU-UK. / Jacobsen, Claus Haugaard; Pons, Francisco; Larsen, D. E.; Hansen, M. R.

Aalborg : Aalborg Universitet, 2005.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken

T2 - første afrapportering fra FAPU-UK

AU - Jacobsen, Claus Haugaard

AU - Pons, Francisco

AU - Larsen, D. E.

AU - Hansen, M. R.

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Rapport

BT - Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Jacobsen CH, Pons F, Larsen DE, Hansen MR. Effekt af den psykoterapeutiske behandling v. Universitetsklinikken: første afrapportering fra FAPU-UK. Aalborg: Aalborg Universitet, 2005.