Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister

Said Jawad Osmani, Mohamad K. Ismail, Charlotte Tønning, Niels Agerholm

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TidsskriftTrafik & Veje
Vol/bind95
Udgave nummer5
Sider (fra-til)40-42
ISSN1903-7384
StatusUdgivet - 2018

• Cyklister
  • Venstresvingsbokse

Osmani, Said Jawad ; Ismail, Mohamad K. ; Tønning, Charlotte ; Agerholm, Niels. / Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister. I: Trafik & Veje. 2018 ; Bind 95, Nr. 5. s. 40-42.
@article{c5d79bb533834d5595e480e7605f620b,
title = "Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister",
abstract = "Spoler er afg{\o}rende for registrering af trafikanter med henblik p{\aa} at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opn{\aa}r den mindst mulige ventetid. I n{\ae}rv{\ae}rende artikel beskrives effekten p{\aa} cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres p{\aa} den relevante spole. Venstresvingsboksen for{\o}ger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.",
keywords = "Cyklister, Venstresvingsbokse",
author = "Osmani, {Said Jawad} and Ismail, {Mohamad K.} and Charlotte T{\o}nning and Niels Agerholm",
year = "2018",
volume = "95",
pages = "40--42",
journal = "Trafik & Veje",
issn = "1903-7384",
publisher = "Dansk Vejtidsskrift ApS",
number = "5",

Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister. / Osmani, Said Jawad; Ismail, Mohamad K.; Tønning, Charlotte; Agerholm, Niels.

I: Trafik & Veje, Bind 95, Nr. 5, 2018, s. 40-42.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister

AU - Osmani, Said Jawad

AU - Ismail, Mohamad K.

AU - Tønning, Charlotte

AU - Agerholm, Niels

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Spoler er afgørende for registrering af trafikanter med henblik på at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opnår den mindst mulige ventetid. I nærværende artikel beskrives effekten på cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres på den relevante spole. Venstresvingsboksen forøger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.

AB - Spoler er afgørende for registrering af trafikanter med henblik på at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opnår den mindst mulige ventetid. I nærværende artikel beskrives effekten på cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres på den relevante spole. Venstresvingsboksen forøger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.

KW - Cyklister

KW - Venstresvingsbokse