Stine Mark

• netværk
  • kulturdreven innovation
  • lokalsamfund

Mark, S. (2012). Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 13 s.
@book{9683d5b5994f4f35916b31086f4a31b0,
title = "Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - f{\ae}llesrapport",
abstract = "F{\ae}llesrapporten samler op p{\aa} effekterne af en r{\ae}kke nordjyske museers innovationsprojekter. Rapporten er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetv{\ae}rket KulturarvNord.",
keywords = "Innovation , netv{\ae}rk, kulturdreven innovation, lokalsamfund",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport. / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 13 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Fællesrapporten samler op på effekterne af en række nordjyske museers innovationsprojekter. Rapporten er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetværket KulturarvNord.

AB - Fællesrapporten samler op på effekterne af en række nordjyske museers innovationsprojekter. Rapporten er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetværket KulturarvNord.

KW - Innovation

KW - netværk

KW - kulturdreven innovation

KW - lokalsamfund

M3 - Rapport

BT - Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. Effektregnskab for nordjyske statsanerkendte museers innovationsprojekter - fællesrapport. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 13 s.