Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg

• museum innovation
  • oplevelsesøkonomi
  • effektregnskab

Mark, S. (2012). Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.
@book{9a2f0031af1c4c8481b0a573e0584d12,
title = "Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det sv{\ae}re valg",
abstract = "Effektregnskabet for projektet Digitales ll – Det sv{\ae}re valg er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelses{\o}konomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.",
keywords = "museum innovation, oplevelses{\o}konomi, effektregnskab",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg. / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Effektregnskabet for projektet Digitales ll – Det svære valg er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

AB - Effektregnskabet for projektet Digitales ll – Det svære valg er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

KW - museum innovation

KW - oplevelsesøkonomi

KW - effektregnskab

M3 - Rapport

BT - Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. Effektregnskab for projektet Digitales ll – Det svære valg. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.