Stine Mark

• museum innovation
  • effektregnskab
  • oplevelsesøkonomi

Mark, S. (2012). Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.
@book{ff42899d5b6a4e1481369c2c818b51ec,
title = "Effektregnskab for projektet ”Museet som kultur{\o}konomisk drivkraft i yderomr{\aa}det”",
abstract = "Effektregnskabet for projektet Museet som kultur{\o}konomisk drivkraft i yderomr{\aa}det er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagens Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelses{\o}konomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.",
keywords = "museum innovation, effektregnskab, oplevelses{\o}konomi",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”. / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Effektregnskabet for projektet Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagens Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

AB - Effektregnskabet for projektet Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagens Museum. Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

KW - museum innovation

KW - effektregnskab

KW - oplevelsesøkonomi

M3 - Rapport

BT - Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. Effektregnskab for projektet ”Museet som kulturøkonomisk drivkraft i yderområdet”. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 15 s.