Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt"

Stine Mark

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

124 Downloads (Pure)

ForlagInstitut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-91543-97-5
StatusUdgivet - 2012

• museum innovation
  • oplevelsesøkonomi
  • effektregnskab

Mark, S. (2012). Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.
@book{14266900628548c897e2f09099f8bf2b,
title = "Effektregnskab for {"}Skagen Odde Interaktions Projekt{"}",
abstract = "Effektregnskabet for Skagen Odde Interaktions Projekt er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagen By- og Egnsmuseum .Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelses{\o}konomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.",
keywords = "museum innovation, oplevelses{\o}konomi, effektregnskab",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt". / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt"

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Effektregnskabet for Skagen Odde Interaktions Projekt er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagen By- og Egnsmuseum .Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

AB - Effektregnskabet for Skagen Odde Interaktions Projekt er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Skagen By- og Egnsmuseum .Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

KW - museum innovation

KW - oplevelsesøkonomi

KW - effektregnskab

M3 - Rapport

BT - Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt"

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. Effektregnskab for "Skagen Odde Interaktions Projekt". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.