Stine Mark

• museum innovation
  • oplevelsesøkonomi
  • effektregnskab

Mark, S. (2012). Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.
@book{ee9882cd8b1a4ddfb61d2dbaab81cc2f,
title = "Effektregnskabet for {"}Netv{\ae}rksprojektet - Netv{\ae}rksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland{"}",
abstract = "Effektregnskabet for Netv{\ae}rksprojektet - Netv{\ae}rksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum.Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelses{\o}konomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.",
keywords = "museum innovation, oplevelses{\o}konomi, effektregnskab",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland". / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland"

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Effektregnskabet for Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum.Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

AB - Effektregnskabet for Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet, 2012. Rapporten er gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA, KulturarvNord og Bangsbo Museum.Effektregnskabet tager udgangspunkt i en model for oplevelsesøkonomisk effektvurdering, som er udviklet af ApEx (Aalborg Universitet) i samarbejde med Manto A/S og InViO.

KW - museum innovation

KW - oplevelsesøkonomi

KW - effektregnskab

M3 - Rapport

BT - Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland"

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. Effektregnskabet for "Netværksprojektet - Netværksplatform til kulturarvsklynge Nordjylland". Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 14 s.