Efter organisatorisk læring

  Publikation: Working paperForskning

  847 Downloads (Pure)

  Resumé

  Organisatorisk læring har udviklet sig til at være et strategisk redskab i virksomhederne, og det kræves i stigende grad at læreprocesserne er direkte produktive for virksomheden, hvor det i 1990ne var tilstrækkeligt at medarbejderne øgede lærekapaciteten. Oplægget viser hvilke begrundelser i omverdenen som virksomhederne anvender i forbindelse med organisatorisk læring, samt hvordan læreprocesserne fungerer som en managementorienteret styringsteknologi med udgangspunkt i begreber fra den franske filosof M. Foucault.
  OriginalsprogDansk
  Antal sider18
  StatusUdgivet - 2008

  Bibliografisk note

  Oplæg på weekendseminar i forbindelse med modulet Organisatorisk Læring på Masteruddannelsen i Læreprocesser

  Emneord

  • organisatorisk læring

  Citer dette

  @techreport{eb0d359039dd11dda305000ea68e967b,
  title = "Efter organisatorisk l{\ae}ring",
  abstract = "Organisatorisk l{\ae}ring har udviklet sig til at v{\ae}re et strategisk redskab i virksomhederne, og det kr{\ae}ves i stigende grad at l{\ae}reprocesserne er direkte produktive for virksomheden, hvor det i 1990ne var tilstr{\ae}kkeligt at medarbejderne {\o}gede l{\ae}rekapaciteten. Opl{\ae}gget viser hvilke begrundelser i omverdenen som virksomhederne anvender i forbindelse med organisatorisk l{\ae}ring, samt hvordan l{\ae}reprocesserne fungerer som en managementorienteret styringsteknologi med udgangspunkt i begreber fra den franske filosof M. Foucault.",
  keywords = "organisatorisk l{\ae}ring, organizational learning",
  author = "Magne Kolstad",
  note = "Opl{\ae}g p{\aa} weekendseminar i forbindelse med modulet Organisatorisk L{\ae}ring p{\aa} Masteruddannelsen i L{\ae}reprocesser",
  year = "2008",
  language = "Dansk",
  type = "WorkingPaper",

  }

  Efter organisatorisk læring. / Kolstad, Magne.

  2008.

  Publikation: Working paperForskning

  TY - UNPB

  T1 - Efter organisatorisk læring

  AU - Kolstad, Magne

  N1 - Oplæg på weekendseminar i forbindelse med modulet Organisatorisk Læring på Masteruddannelsen i Læreprocesser

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - Organisatorisk læring har udviklet sig til at være et strategisk redskab i virksomhederne, og det kræves i stigende grad at læreprocesserne er direkte produktive for virksomheden, hvor det i 1990ne var tilstrækkeligt at medarbejderne øgede lærekapaciteten. Oplægget viser hvilke begrundelser i omverdenen som virksomhederne anvender i forbindelse med organisatorisk læring, samt hvordan læreprocesserne fungerer som en managementorienteret styringsteknologi med udgangspunkt i begreber fra den franske filosof M. Foucault.

  AB - Organisatorisk læring har udviklet sig til at være et strategisk redskab i virksomhederne, og det kræves i stigende grad at læreprocesserne er direkte produktive for virksomheden, hvor det i 1990ne var tilstrækkeligt at medarbejderne øgede lærekapaciteten. Oplægget viser hvilke begrundelser i omverdenen som virksomhederne anvender i forbindelse med organisatorisk læring, samt hvordan læreprocesserne fungerer som en managementorienteret styringsteknologi med udgangspunkt i begreber fra den franske filosof M. Foucault.

  KW - organisatorisk læring

  KW - organizational learning

  M3 - Working paper

  BT - Efter organisatorisk læring

  ER -