Eksistens og natur: Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Udgivelses stedAarhus
ForlagAarhus Universitetsforlag
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-7124-916-3
StatusUdgivet - 2016

Pahuus, M. (2016). Eksistens og natur: Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden. (1 udg.) Aarhus: Aarhus Universitetsforlag.
Pahuus, Mogens. / Eksistens og natur : Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden. 1 udg. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2016. 300 s.
@book{ef29f149ba0c4a21b8416cfa529fba23,
title = "Eksistens og natur: Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden",
abstract = "Eksistens og Natur er et centralt stykke livsfilosofi skrevet af en af dansk filosofis grand old men. Professor emeritus fra Aalborg Universitet Mogens Pahuus pr{\ae}senterer her den grundid{\'e} om mennesket, at ethvert individ er formet i en dobbelthed mellem det givne i os - naturen - og det, at vi forholder os til det givne - eksistensen.Mogens Pahuus sammenfatter i denne bog sin livsfilosofiske t{\ae}nkning, og han t{\o}r give sig i kast med en stor og systematisk fremstilling af menneskets v{\ae}sen. Bogen er et modent v{\ae}rk med overskud og overblik.",
author = "Mogens Pahuus",
year = "2016",
isbn = "978-87-7124-916-3",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

Pahuus, M 2016, Eksistens og natur: Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden. 1 udg, Aarhus Universitetsforlag, Aarhus.

Eksistens og natur : Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden. / Pahuus, Mogens.

1 udg. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2016. 300 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Eksistens og natur

T2 - Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden

AU - Pahuus, Mogens

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Eksistens og Natur er et centralt stykke livsfilosofi skrevet af en af dansk filosofis grand old men. Professor emeritus fra Aalborg Universitet Mogens Pahuus præsenterer her den grundidé om mennesket, at ethvert individ er formet i en dobbelthed mellem det givne i os - naturen - og det, at vi forholder os til det givne - eksistensen.Mogens Pahuus sammenfatter i denne bog sin livsfilosofiske tænkning, og han tør give sig i kast med en stor og systematisk fremstilling af menneskets væsen. Bogen er et modent værk med overskud og overblik.

AB - Eksistens og Natur er et centralt stykke livsfilosofi skrevet af en af dansk filosofis grand old men. Professor emeritus fra Aalborg Universitet Mogens Pahuus præsenterer her den grundidé om mennesket, at ethvert individ er formet i en dobbelthed mellem det givne i os - naturen - og det, at vi forholder os til det givne - eksistensen.Mogens Pahuus sammenfatter i denne bog sin livsfilosofiske tænkning, og han tør give sig i kast med en stor og systematisk fremstilling af menneskets væsen. Bogen er et modent værk med overskud og overblik.

UR - http://da.unipress.dk/udgivelser/e/eksistens-og-natur/

M3 - Bog

SN - 978-87-7124-916-3

BT - Eksistens og natur

PB - Aarhus Universitetsforlag

CY - Aarhus

Pahuus M. Eksistens og natur: Det dobbeltsidige menneske og dets livsverden. 1 udg. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2016. 300 s.