Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelRemediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010
RedaktørerK.A. Fields, G.B. Wickramanayake
Udgivelses stedColumbus, OH
ForlagBatelle Memorial Institute
Publikationsdato2010
ISBN (Trykt)978-0-9819730-2-9
StatusUdgivet - 2010

• elektrokemisk oxidation
  • electrochemical oxidation
  • electrochemistry
  • environmental engineering
  • miljø

Muff, J., & Søgaard, E. G. (2010). Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification. I K. A. Fields, & G. B. Wickramanayake (red.), Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010 Columbus, OH: Batelle Memorial Institute.
Muff, Jens ; Søgaard, Erik Gydesen. / Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification. Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010. red. / K.A. Fields ; G.B. Wickramanayake. Columbus, OH : Batelle Memorial Institute, 2010.
@inproceedings{340cdbbef7a94771a227c4e336d19bab,
title = "Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification",
keywords = "elektrokemisk oxidation, electrochemical oxidation, electrochemistry, environmental engineering, milj{\o}",
author = "Jens Muff and S{\o}gaard, {Erik Gydesen}",
year = "2010",
language = "English",
isbn = "978-0-9819730-2-9",
editor = "K.A. Fields and G.B. Wickramanayake",
booktitle = "Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010",
publisher = "Batelle Memorial Institute",

Muff, J & Søgaard, EG 2010, Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification. i KA Fields & GB Wickramanayake (red), Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010. Batelle Memorial Institute, Columbus, OH.

Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification. / Muff, Jens; Søgaard, Erik Gydesen.

Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010. red. / K.A. Fields; G.B. Wickramanayake. Columbus, OH : Batelle Memorial Institute, 2010.

TY - GEN

T1 - Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification

AU - Muff, Jens

AU - Søgaard, Erik Gydesen

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - elektrokemisk oxidation

KW - electrochemical oxidation

KW - electrochemistry

KW - environmental engineering

KW - miljø

M3 - Article in proceeding

SN - 978-0-9819730-2-9

BT - Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010

A2 - Fields, K.A.

A2 - Wickramanayake, G.B.

PB - Batelle Memorial Institute

CY - Columbus, OH

Muff J, Søgaard EG. Electrochemical Oxidation of PAHs in Water from Harbor Sediment Purification. I Fields KA, Wickramanayake GB, red., Remediation of Chlorinated and Recalcitrant Compounds - 2010. Columbus, OH: Batelle Memorial Institute. 2010