A potential atherosclerosis risk marker

Morten Hjuler Nielsen, H. Irvine, S. Vedel, Bent Raungaard, Henning Beck-Nielsen, Aase Handberg

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojun. 2013
StatusUdgivet - jun. 2013
BegivenhedThe 81st European Atherosclerosis Society Congress - Lyon, Frankrig
Varighed: 2 jun. 20135 jun. 2013
Konferencens nummer: 81st

Konference

KonferenceThe 81st European Atherosclerosis Society Congress
Nummer81st
LandFrankrig
ByLyon
Periode02/06/201305/06/2013

Nielsen, M. H., Irvine, H., Vedel, S., Raungaard, B., Beck-Nielsen, H., & Handberg, A. (2013). Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia: A potential atherosclerosis risk marker. Abstract fra The 81st European Atherosclerosis Society Congress, Lyon, Frankrig.
Nielsen, Morten Hjuler ; Irvine, H. ; Vedel, S. ; Raungaard, Bent ; Beck-Nielsen, Henning ; Handberg, Aase. / Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia : A potential atherosclerosis risk marker. Abstract fra The 81st European Atherosclerosis Society Congress, Lyon, Frankrig.
@conference{bdbc3b54ef0d45dc915ba3b83e5de76e,
title = "Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia: A potential atherosclerosis risk marker",
author = "Nielsen, {Morten Hjuler} and H. Irvine and S. Vedel and Bent Raungaard and Henning Beck-Nielsen and Aase Handberg",
year = "2013",
month = "6",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 02-06-2013 Through 05-06-2013",

Nielsen, MH, Irvine, H, Vedel, S, Raungaard, B, Beck-Nielsen, H & Handberg, A 2013, 'Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia: A potential atherosclerosis risk marker' The 81st European Atherosclerosis Society Congress, Lyon, Frankrig, 02/06/2013 - 05/06/2013, .

Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia : A potential atherosclerosis risk marker. / Nielsen, Morten Hjuler; Irvine, H.; Vedel, S.; Raungaard, Bent; Beck-Nielsen, Henning; Handberg, Aase.

TY - ABST

T1 - Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia

T2 - A potential atherosclerosis risk marker

AU - Nielsen, Morten Hjuler

AU - Irvine, H.

AU - Vedel, S.

AU - Raungaard, Bent

AU - Beck-Nielsen, Henning

AU - Handberg, Aase

PY - 2013/6

Y1 - 2013/6

M3 - Conference abstract for conference

Nielsen MH, Irvine H, Vedel S, Raungaard B, Beck-Nielsen H, Handberg A. Elevated Monocyte-derived microparticles in patients with familial hypercholesterolemia: A potential atherosclerosis risk marker. 2013. Abstract fra The 81st European Atherosclerosis Society Congress, Lyon, Frankrig.