Elever og studerende i bevægelse igen

Hans Erik Madsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
ForlagInstitut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2010

Madsen, H. E. (2010). Elever og studerende i bevægelse igen. Aalborg Universitet: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet.
Madsen, Hans Erik. / Elever og studerende i bevægelse igen. Aalborg Universitet : Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2010. 566 s.
@phdthesis{7ed3f2509c7a42ee87861717c9360167,
title = "Elever og studerende i bev{\ae}gelse igen",
author = "Madsen, {Hans Erik}",
year = "2010",
publisher = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",

Madsen, HE 2010, Elever og studerende i bevægelse igen. Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Elever og studerende i bevægelse igen. / Madsen, Hans Erik.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Elever og studerende i bevægelse igen

AU - Madsen, Hans Erik

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Elever og studerende i bevægelse igen

PB - Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Madsen HE. Elever og studerende i bevægelse igen. Aalborg Universitet: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2010. 566 s.