Mette Pless, Kira Grith Kofoed

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCenter for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
Vol/bind1
Udgave1
ISBN (Elektronisk)978-87-93058-31-6
Rekvirerende organisationUngdomsskoleforeningen
StatusUdgivet - 2016

Pless, M., & Kofoed, K. G. (2016). Elevers læring i den åbne skole: Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole. (1 udg.) København: Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Pless, Mette ; Kofoed, Kira Grith. / Elevers læring i den åbne skole : Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole. 1 udg. København : Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 44 s.
@book{5380673ac37f4a7696614cf2c716c9d1,
title = "Elevers l{\ae}ring i den {\aa}bne skole: Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forl{\o}b i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole",
author = "Mette Pless and Kofoed, {Kira Grith}",
year = "2016",
volume = "1",
publisher = "Center for Ungdomsforskning, Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Pless, M & Kofoed, KG 2016, Elevers læring i den åbne skole: Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole. bind 1, 1 udg, Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, København.

Elevers læring i den åbne skole : Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole. / Pless, Mette; Kofoed, Kira Grith.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Elevers læring i den åbne skole

T2 - Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole

AU - Pless, Mette

AU - Kofoed, Kira Grith

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

VL - 1

BT - Elevers læring i den åbne skole

PB - Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - København

Pless M, Kofoed KG. Elevers læring i den åbne skole: Forskningsbaseret erfaringsopsamling om undervisnings- forløb i samarbejde mellem ungdomsskole og folkeskole. 1 udg. København: Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 44 s.