Bord Dæk Dig

Emballage Research

Anna Marie Fisker, Anna Eva Utke Heilmann, Nini Camilla Bagger, Maj Krag Kirkegaard Hansen, Anne-Lot Visscher, Emil Mathias Meulengracht, Lotte Henneke Corrine Bronswijk, Jeppe Heden Christensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

116 Downloads (Pure)

Ældre og emballage.
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
StatusUdgivet - 2018
NavnDCE Technical Memorandum
Nummer69
ISSN1901-7278

• Emballage
  • Mademballage

Fisker, A. M., Heilmann, A. E. U., Bagger, N. C., Hansen, M. K. K., Visscher, A-L., Meulengracht, E. M., ... Christensen, J. H. (2018). Bord Dæk Dig: Emballage Research. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Technical Memorandum, Nr. 69
Fisker, Anna Marie ; Heilmann, Anna Eva Utke ; Bagger, Nini Camilla ; Hansen, Maj Krag Kirkegaard ; Visscher, Anne-Lot ; Meulengracht, Emil Mathias ; Bronswijk, Lotte Henneke Corrine ; Christensen, Jeppe Heden. / Bord Dæk Dig : Emballage Research. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 50 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 69).
@book{522f3d7ae727475c9c4ccee212a4787d,
title = "Bord D{\ae}k Dig: Emballage Research",
abstract = "Rapporten {\o}nsker at skabe et overblik over emballage relevant for Bord D{\ae}k Dig projektet. Rapporten er opdelt i tre kategorier: Tekniske overvejelser, Funktionalitet, bekvemelighed og {\ae}stetik og {\AE}ldre og emballage.",
keywords = "Emballage, Mademballage",
author = "Fisker, {Anna Marie} and Heilmann, {Anna Eva Utke} and Bagger, {Nini Camilla} and Hansen, {Maj Krag Kirkegaard} and Anne-Lot Visscher and Meulengracht, {Emil Mathias} and Bronswijk, {Lotte Henneke Corrine} and Christensen, {Jeppe Heden}",
year = "2018",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",

Fisker, AM, Heilmann, AEU, Bagger, NC, Hansen, MKK, Visscher, A-L, Meulengracht, EM, Bronswijk, LHC & Christensen, JH 2018, Bord Dæk Dig: Emballage Research. DCE Technical Memorandum, nr. 69, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Bord Dæk Dig : Emballage Research. / Fisker, Anna Marie; Heilmann, Anna Eva Utke; Bagger, Nini Camilla; Hansen, Maj Krag Kirkegaard; Visscher, Anne-Lot; Meulengracht, Emil Mathias; Bronswijk, Lotte Henneke Corrine; Christensen, Jeppe Heden.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Bord Dæk Dig

T2 - Emballage Research

AU - Fisker, Anna Marie

AU - Heilmann, Anna Eva Utke

AU - Bagger, Nini Camilla

AU - Hansen, Maj Krag Kirkegaard

AU - Visscher, Anne-Lot

AU - Meulengracht, Emil Mathias

AU - Bronswijk, Lotte Henneke Corrine

AU - Christensen, Jeppe Heden

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Rapporten ønsker at skabe et overblik over emballage relevant for Bord Dæk Dig projektet. Rapporten er opdelt i tre kategorier: Tekniske overvejelser, Funktionalitet, bekvemelighed og æstetik og Ældre og emballage.

AB - Rapporten ønsker at skabe et overblik over emballage relevant for Bord Dæk Dig projektet. Rapporten er opdelt i tre kategorier: Tekniske overvejelser, Funktionalitet, bekvemelighed og æstetik og Ældre og emballage.

KW - Emballage

KW - Mademballage

M3 - Rapport

BT - Bord Dæk Dig

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

Fisker AM, Heilmann AEU, Bagger NC, Hansen MKK, Visscher A-L, Meulengracht EM et al. Bord Dæk Dig: Emballage Research. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 50 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 69).